mandag 23. september 2013

Brüssel

Da har vi vært en tur på Brüssel dog show, og Brüssel for øvrig også altså, men i hovedsak på utstilling. Dobby har trent mye på å trave skikkelig  ala Margret de siste to ukene, og i går syns jeg at det endelig begynner å bli gøy å stille henne. Har jo vært litt pinlig de andre gangene siden ho bare hopper og spretter rundt. Ramp! Det endte med BIR Valp på Dobby, men nå var konkurransen bare oss selv da... Men uansett gøy at ting fungerte bedre og at vi blir BIR i siste valpeklasse.


Fine Dobben <3

Itmy ble fjerde beste i championklassen, i en klasse på fire. Limit til Lena ble nr tre, og ellers var det franske italienere (i hovedsak Chanteloup) som vant både denne og de fleste andre klassene. Dommer var franske  J.L. Brasset-Lapeyrière. Det var veldig hyggelig å se Margret igjen, og Limit selvfølgelig:)

 
Itmy i ringen. Foto: Margret Veigarsdottir

Margret og Limit i ringen

Neste utstilling er dobbelutstilling i Dortmund om tre uker. Det blir også første gang Dobby går i Juniorklasse!! :)  I mellomtiden skal vi fortsette å trene hver dag, og nå som jeg endelig har fått meg bord så kan vi trene mer på å stå fint oppå det også:)
 

Slitne jenter etter en hel helg i det store utlandet
 
<3
 
Ingen er så fin som Shitty!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar